Idenity Graphic
Home
Het Bedrijf
Projecten
Contact
Links

-

----------------------

Pand

Het pand aan de Eekboerstraat is voorzien van alle voorzieningen die ons bedrijf nodig heeft . Het pand is heeft genoeg ruimte om ons bedrijf van verder te kunnen ontplooien. het is voorzien van een eigen showroom, kantoor, werkplaats en een ruim magazijn. Dit alles om u zo snel mogelijk te kunnen bedienen.

Omhoog

-----------------------

Showroom

In onze showroom kunnen wij u de laatste ontwikkelingen in de techniek laten zien die in de huidige bouw toegepast wordt. Enkele voorbeelden hiervan zijn trappen, beslag met beveiligings keurmerk, beveiligings sloten, dakkappelen, deuren, kunststof technologie en nog veel meer. U bent op afspraak van harte werkom om onze showroom te bekijken,

Omhoog

-----------------------

Werkplaats

in onze goed geoutillerde werkplaats , die voorzien is van de laatste technologie op het gebied van houtbewerking, zijn wij in staat om dat te maken wat u wenst van ons. Onlangs hebben wij computer gestuurde schaaf en frees machines aangeschaft , om nog nauwkeurige en sneller te kunnen werken.

Omhoog

-----------------------

Mobiele werkplaats

Onze firma is voorzien van een mobiele werkplaats, zodat wij op lokatie in staat zijn om opdrachten op locatie snel en goed te kunnen uitvoeren. Wij hebben deze mobiele werkplaats zo ingericht dat wij snel en adequaat uw opdracht kunnen uitvoeren.

Omhoog

-----------------------

Magazijn

Sinds het begin van ons bedrijf hebben geïnvesteerd in ons uitgebreide magazijn. Onze voorraad wordt "up to date" gehouden om uw opdracht snel en zonder vetraging te kunnen uitvoeren.

Omhoog| Home | Het Bedrijf | Projecten | Contact | Links |

©Timmerbedrijf René Kip 2008

Pand
Showroom
Werkplaats
Mobiele werkplaats
Magazijn